MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman: Netflix, Türk askerine iftira atan kışkırtıcı kara propaganda dizisini ivedi bir şekilde yayından çekmelidir

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekilimiz İsmet Büyükataman: Netflix, işgalci Rum çetelerinin Türklere yönelik katliamlarını görmezden gelen ve Kıbrıs’a barış getiren Türk askerine iftira atan bu kışkırtıcı kara propaganda dizisini ivedi bir şekilde yayından çekmelidir.

Netflix isimli digital platform, Kıbrıs’ta Türk varlığını ve Kıbrıs Barış Harekatını hedef alan bir dizinin Eylül ayında yayımlayacağını duyurdu.

Tarihi gerçeklerden kopuk EOKA terörünün tezlerinden beslenen ve düşmanlık eken böyle bir dizinin yayınlanacak olması tam anlamıyla maksatlıdır ve Türk karşıtlığıdır.

Tarihi gerçekler ve Kıbrıs’ta katliamcı Rum çetelerinin Türklere yaptığı zalimlikler tüm belgeleriyle bilinirken böyle bir dizinin yayınlanması tarihi çarpıtma teşebbüsüdür.

1974 Kıbrıs Barış Harekatı, Türkiye tarafından adaya barış ve huzuru getirmek için yapılmış bir müdahaledir ve Türk ordusunun müdahalesi Kıbrıs’a huzuru getirmiştir.

Netflix, işgalci Rum çetelerinin Türklere yönelik katliamlarını görmezden gelen ve Kıbrıs’a barış getiren Türk askerine iftira atan bu kışkırtıcı kara propaganda dizisini ivedi bir şekilde yayından çekmelidir.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*