MHP Grup Başkanvekilimiz Erkan Akçay: Teröristlerin elini öpen değil eli öpülen bir lider olmanın önemini Özgür Özel anlayamaz!

Cumhur İttifakı Millet Aklı

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Erkan Akçay, sosyal medya X hesabından CHP Genel Başkanı Özür Özel’e sert tepki gösterdi. “Türk Ordusuna “sivil katliam” iftirası atan, Türk Ordusu’na “satılmış”, Türk askerine “lejyoner” diyen, “Toplumda polis ve bekçiden kaynaklı güvenlik kaygısı var.” diyerek güvenlik güçlerimize iftira atıp hakaret edenler CHP’de Grup Başkanvekili ve milletvekilidir.” Dedi.

Teröristlerin elini öpen değil eli öpülen bir lider olmanın önemini Özgür Özel’in anlayamayacağını belirten MHP’li Erkan Akçay “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli terörle mücadelede azim ve kararlılığın simgesidir. Özel Harekât Polislerimiz ve Mehmetçiğimiz terör örgütlerinin ve uzantılarının korkulu rüyasıdır. CHP, güvenlik güçlerimize saldırarak terörle mücadeleyi zafiyete uğratmaya çalışmaktadır.” İfadelerini kullandı.

Özgür Özel’in CHP’yi PKK terör örgütünün siyasi uzantısıyla aynı noktaya getirdiğini ve terör örgütlerinin sözcülüğünü yaptığını söyleyen MHP’li Erkan Akçay, “Terörle mücadeleyi zafiyete uğratmak için güvenlik güçlerimize saldıran ve güvenlik güçlerimize iftira atanlara sahip çıkan Özgür Özel’i milletimizin takdirine bırakıyorum.” ifadelerini açıklamasında yer verdi.

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, sosyal medyadan yaptığı açıklama:

PKK terör örgütünün taleplerini kanun teklifi olarak TBMM’ye taşıyan, terör örgütlerinin sözcülüğünü yapan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, Sayın Genel Başkanımıza ve Özel Harekât Polislerimize saldırması CHP’nin Kandil yolculuğuna tam yol devam ettiğini göstermektedir.

Teröristlerin elini öpen değil eli öpülen bir lider olmanın önemini Özgür Özel’in anlamasını beklemiyoruz.

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli terörle mücadelede azim ve kararlılığın simgesidir. Özel Harekât Polislerimiz ve Mehmetçiğimiz terör örgütlerinin ve uzantılarının korkulu rüyasıdır. CHP, güvenlik güçlerimize saldırarak terörle mücadeleyi zafiyete uğratmaya çalışmaktadır.

CHP’nin sicili güvenlik güçlerimize yönelik iftira, saldırı ve hakaretlerle doludur. Başta CHP Genel Başkanı Özgür Özel olmak üzere CHP milletvekilleri Türk Ordusu’na kimyasal silah iftirasını atan terör destekçisine sahip çıkmıştır. 

Türk Ordusuna “sivil katliam” iftirası atan, Türk Ordusu’na “satılmış”, Türk askerine “lejyoner” diyen, “Toplumda polis ve bekçiden kaynaklı güvenlik kaygısı var.” diyerek güvenlik güçlerimize iftira atıp hakaret edenler CHP’de Grup Başkanvekili ve milletvekilidir. 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sezgin Tanrıkulu ve Veli Ağbaba 14 Aralık 2015’te İmralı Canisi Öcalan ve pkk terör örgütünün talepleri doğrultusunda hazırladıkları 68 maddelik kanun teklifini TBMM’ye sunmuştur. Bu teklif sonraki dönemlerde yinelenmiştir. 

İmralı Canisi Açılım sürecinin devamının sağlanması için TBMM’de Hakikat ve Yüzleşme Komisyonu kurulmasını istemiştir. İmralı Canisinin talebi doğrultusunda HDP Tarihsel Hakikatler ve Yüzleşme Komisyonu yasa teklifi vermiştir. 

CHP’li Özgür Özel, Sezgin Tanrıkulu ve Veli Ağbaba da 8 Aralık 2015’te İmralı Canisi Öcalan’ın talebi doğrultusunda “Toplumsal Mutabakat ve Ortak Akıl Heyeti Komisyonu” kurulması için TBMM İçtüzük Değişiklik teklifi vermiştir.

Bugünkü CHP, Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Fırkası ile taban tabana zıttır. CHP’nin Genel Başkanı Özgür Özel, Atatürk’ün annesine küfreden haini rahmetle anmakta, CHP milletvekilleri Atatürk’e “katliamcı” iftirası atmakta, hakaret etmektedir. 

CHP, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş değerlerine savaş açan, PKK’lı teröristlerle TBMM’de basın toplantısı düzenleyen, onların cenazelerine katılan, terörle mücadeleden rahatsız olanların toplanma merkezi haline gelmiştir.

CHP’yi PKK terör örgütünün siyasi uzantısıyla aynı noktaya getiren, terör örgütlerinin sözcülüğünü yapan, terörle mücadeleyi zafiyete uğratmak için güvenlik güçlerimize saldıran ve güvenlik güçlerimize iftira atanlara sahip çıkan Özgür Özel’i milletimizin takdirine bırakıyorum.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*