MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir: Liderimiz Devlet Bahçeli, tarihe geçecek bir emir verdi; MHP GENEL MERKEZİ’NİN TÜM IŞIKLARI YAKILSIN!

Cumhur İttifakı Millet Aklı

Bundan tam 8 yıl önce, 15 Temmuz 2016 günü Türk tarihinde daha evvel görülmemiş bir ihanet girişimi yaşandı.

FETÖ terör örgütüne mensup ve devletin çeşitli kademelerine sızmış isimlerin, Türk Silahlı Kuvvetleri’ndeki uzantılarıyla milli benliğimize, milli birliğimize ve demokrasimize karşı giriştikleri darbe girişimi ile 251 vatandaşımızı şehit ettiler, 2196 vatandaşımızı yaraladılar ve milli egemenliğimizin tecelligahı meclisimizi dahi bombaladılar.

Darbe girişiminin ardından açılan 289 davanın tamamı karara bağlanırken, bu davalarda 3 bini ömür boyu olmak üzere, 4 bin 891 sanığın mahkumiyetine hükmedildi, toplamda 100 binin üzerinde soruşturma yürütüldü.

9 bin asker kılığına girmiş FETÖ’cü terörist, tamamı milletimize ait olan 35 uçak, 37 helikopter, 74’ü tank 246 zırhlı araç ve 4 bine yakın silahla beraber Türkiye’yi teslim almak istedi.

Ne var ki milletimizin korkacağını, sineceğini, geri adım atacağını düşünen zavallılar, Bilge Kağan’ın asırlar öncesinden Büyük Türk Milleti’ne yönelik seslenişinin milli benliğimize işlemiş olduğunu unutmuşlardı. Milletçe hepimiz, en çok da şerefli Türk Ordusu’nun üniformasına halel getirmeyen asil yürekliler o gece tıpkı Bilge Kağan’ın dediği gibi tek bir ilkede birleşti: “Korkmadık, Savaştık!”

Ümitlerin kaybolmaya başladığı, adeta su gibi renksiz ve kokusuz bir anda sadece Türkiye değil, tüm dünya Anadolu’ya çöken karanlığa odaklanmışken, Başkent Ankara’da gelişmeleri ve milli mücadeleyi MHP Genel Merkezi’nden takip eden Liderimiz Devlet Bahçeli, tarihe geçecek bir emir verdi; MHP GENEL MERKEZİ’NİN TÜM IŞIKLARI YAKILSIN!

İşte bu tarihi talimatla yanan sadece bir binanın ışıkları olmadı. Gerçekte yanan, hürriyet ve istiklale aşık bir milletin, milli birlik ve beraberliği ile demokrasisine olan sadakatinin UMUT IŞIĞI idi. Hepimiz de bu ışığın etrafında birleştik ve dalga dalga karanlığı aydınlığa döndürmeyi başardık.

Aradan geçen 8 yıllık zaman zarfında çok şey öğrendik. FETÖ’yü koruyup kollayan ülkelerin varlığı deşifre oldu. Asıl amacın sadece darbe yapmak değil, milleti birbirine kırdırıp, ülkemizi paramparça edecek karanlık bir senaryonun devreye sokulduğunu da her yönüyle kavradık.

Eğitimden medyaya, silahlı kuvvetlerden emniyete, yargıdan iş dünyasına varıncaya kadar FETÖ’nün toplamda 8 ayağının bulunduğu da ortaya çıktı. Her ne kadar siyaset ayağında bulunan isimler kendilerini gizlediler sansalar da bugün dahi Türkiye ve Cumhur İttifakı’na yönelik sergilenen mütecaviz saldırıların arkasında hep onlar yer aldı, almaya da devam ediyorlar.

Ne var ki 7 Ağustos 2016 tarihinde Yenikapı’da buluşan milyonlarla beraber yükselen milli haykırışın ve talebin gereği olarak MHP ve Ak Parti’nin kurduğu Cumhur İttifakı, süregelen tüm hain girişimleri boşa çıkarmakla beraber, Türkiye’nin milli kazanımlarını korumayı ve daha da artırmayı başardı.

  1. yüzyıla dair milli hedeflerimizi gerçekleştirmek üzere milletimizin iradesiyle hayata geçirdiğimiz ve gelinen aşamada ikinci dönemine giren Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye, daha istikrarlı, kararlı ve kendisine yönelen tehditleri bertaraf etme konusunda çok daha kudretli biçimde yoluna devam ediyor.

En önemlisi ise Türk Milleti’ne esaret zinciri vurabileceğini zanneden çevreler bu milletin asla aşılamayacağını kendileri adına çok acı tecrübelerle öğrendiler.

Türkiye, milli tarihimizdeki bu hain girişimi kesinlikle unutmayacak ve FETÖ terör örgütü ile mücadelede sonuna kadar giderek, milli ülkülerimizi gerçekleştirme iradesinden asla sapmayacaktır.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*