MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir: Terör belasından ülkemizin tamamen kurtulmasının zamanı gelmiştir

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekilimiz İsmail Özdemir: Terör belasından ülkemizin tamamen kurtulmasının zamanı gelmiştir

Kahraman Mehmetçiğimizin üstün cesaret, kararlılık ve fedakarlıkla Irak’ın kuzeyindeki PKK terör örgütüne yönelik düzenlenen Pence Kilit operasyonlarında sergilediği başarı millet olarak hepimizi gururlandırmaktadır.

Dua ve desteklerimiz daima ordumuz ve askerlerimizle beraberdir. Yıllardan bu yana ülkemizi meşgul eden ve büyük acıların yanında sosyal ve ekonomik tahribatlar yaratan terör belasından ülkemizin tamamen kurtulmasının zamanı gelmiştir.

Suriye konusunda sergilediğimiz askeri gayretimizin gelinen aşamada diplomatik çabalarla maksadına ermesiyle, güney sınırlarımız boyunca uzanan alanda terör koridoru kurma girişimleri tamamıyla bozguna uğratılacaktır.

Terör örgütünün tüm unsurlarının temizlenmesinin yanında, Gazi Meclisimizde de uzantılarının bulunmaması gerekir.

Anayasa Mahkemesi’nin önünde aylardan bu yana bekleyen terör örgütünün siyasi uzantılarına yönelik davada ilerleme kaydedilmesi, kahraman ordumuzun yüksek mücadele ile sergilediği gayretin tam manasıyla amacına ulaşabilmesi için önem arz etmektedir.

Bu doğrultuda Anayasa Mahkemesi’nin de bir an evvel terör örgütünün siyasi mensuplarına yönelik hukukun gereğini yerine getirmesi asla geri durulamayacak milli bir sorumluluktur. Ne var ki şimdiye kadar Anayasa Mahkemesi bu anlayıştan çok uzak kalmıştır.

Temennimiz terör belasından ülkemizin tamamen kurtulması ve 21. Yüzyıla dair milli hedeflerimize kararlılıkla yol alınmasıdır. Türkiye artık oyalanabilecek, meşgul edilebilecek, üzerinde hesap kurulabilecek bir ülke değildir.

Şartları tayin etme kudreti ile Türkiye, küresel güç olarak yeni, adil ve barışın hakim olduğu bir dünya nizamın tesisini mutlaka gerçekleştirecektir.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*