MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir: Türk Dünyası mutlaka 21. Yüzyılın yükselen en büyük kudreti olacaktır

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekilimiz İsmail Özdemir: Türk Dünyası mutlaka 21. Yüzyılın yükselen en büyük kudreti olacaktır

Mücadelemizin kimlerle olduğunu biliyoruz. Türkiye hasımlarının hazımsızlıklarını, yazıp çizilen senaryolarla dayatılma girişimlerine vakti geldiğinde verilecek cevap, vakurluğumuzun da en asil duruş olduğunun görülmesini sağlayacak.

FETÖ’nün ABD’den sonra Avrupa ayağının da ikiye bölünmesi ile hızlanacak girişimler, örgütte çoktan bir birini ele vermeye başlayan kirli işleri her yönüyle ortaya saçacağı gibi bu örgütü Türkiye’ye karşı kullanmaya çalışan üç ayrı ülkeyi de deşifre edecek.

Siz şimdilik yazdığınız senaryonun gereğini yapın, içinizden sızan bilgiler MHP’nin ne derece büyük bir kudrete sahip olduğunu her yönüyle gösterecektir.

Siz Bozkurt’u durduracağınızı sanarken, tüm dünya Bozkurt’un anlam ve önemini daha da kavrayacak, Türk Milleti kendisine ait olan bu değeri daha da sahiplenecek, Türk Dünyası mutlaka 21. Yüzyılın yükselen en büyük kudreti olacaktır.

Bir ülkedir uzakta,
Yaralıdır tuzakta,
Uzağında kalsakta,
Gönlümüzde orası var…

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*